Предностите на HMB се справуваат со уривање

Рачката за уривање HMB има повеќе функции.Може да се користи за зграпчување на разни цврсти структури, како што се отпадоци, корени од дрвја, отпад и сите други материјали што треба да се преместат, натоварат или сортираат.

Рачката за уривање HMB има повеќе функции.Може да се користи за зграпчување на разни цврсти конструкции, како што се отпадоци, корени од дрвја, отпадоци и сите други материјали што треба да се преместат, l (1)

Како еден од водечките производители на хидраулични рачки за уривање во Кина, JIANGTU има целосен асортиман на рачки за уривање за багери од 4-30 тони.Тие се погодни за сите видови на брендови и модели на багери.

Име на моделот

HMB 05

HMB 08

HMB 12

HMB 20

притисок (бар)

160-180

160-180

200-220

240-270

проток на масло (L/min)

40-80

40-120

60-120

60-140

Тежина (KG)

428

587

1080

1395 година

Превозник (тон)

4-7

8-9

10-18

20-24

Најпродаваниот држач за уривање е ротирачкиот држач за рушење, чија горна ротациона глава е опремена со мотор, вентил за гас, вентил за намалување на притисокот, вентил за прелевање и други важни компоненти.Дополнително, моторот M+S, добро позната германска марка, го контролира системот за нишање на лежиштето, кој може да реализира ротација за 360° во насока на стрелките на часовникот и спротивно од стрелките на часовникот, и може да го натера грабежот да фаќа отпадни производи од различни агли со постабилни перформанси. .

Рачката за уривање HMB има повеќе функции.Може да се користи за зграпчување на различни цврсти структури, како што се отпадоци, корени од дрвја, отпад и сите други материјали што треба да се преместат, l (

Рачката за уривање HMB има повеќе функции.Може да се користи за зграпчување на различни цврсти структури, како што се отпадоци, корени од дрвја, отпадоци и сите други материјали што треба да се преместат, l (3)

Не-ротирачката грапа за уривање нема ротирачка глава, што е лесна, економична и прифатлива.

Предности на грејп за уривање:

1. Во однос на формата и структурата, рачката за уривање е доволно силна и издржлива.

Канџите се направени од челик отпорен на абење од серијата NM, кој може да го продолжи работниот век;сите иглички се термички обработени, со висока цврстина и не се виткаат лесно.

2. Со добра технологија на обработка и висока прецизност, рачката за уривање JIANGTU не само што совршено се вклопува во изгледот и големината, туку и може да се отвора и затвора тивко.

3. Во однос на безбедноста, цилиндерот за масло е опремен со американски SUN балансен вентил за да се направи цилиндерот за масло да се движи непречено и да спречи несреќи предизвикани од лошо запечатување или пукање на цевката за масло;усвоен е увезениот мотор од германската марка MS или американскиот бренд Паркер, со ниска стапка на дефект и поиздржлив;

Блоковите на сопирачките со двојни рамнотежни вентили и двојни вентили за прелевање во структурата за потпора за ротација од 360° го прават фатот побезбеден и без инерција или несреќи, додавајќи гаранција за безбедност на употребата на рачката.

4. Супериорните перформанси промовираат проширување на функциите.Различни типови на глави и различни типови канџи можат да ги задоволат потребите на клиентите за различни функции за фаќање.

5. Користете ги увезените џојстици за да ја контролирате рачката, што го прави поудобно и пофлексибилно за возачот.

Рачката за уривање HMB има повеќе функции.Може да се користи за зграпчување на разни цврсти конструкции, како што се отпадоци, корени од дрвја, отпадоци и сите други материјали што треба да се преместат, l (4)

Yantai jiwei градежни машини Equipment Co., Ltd., има повеќе од 15 години искуство во приклучоци за багер. , хидраулични ножици, хидрауличен пулверизатор, итн., кои можат да задоволат различни потреби на различни корисници.

Ако сте заинтересирани за нашиот производ, ве молиме контактирајте со HMB

Мојот Whatsapp: + 8613255531097

Email:hmbattachment@gmail.com


Време на објавување: Јули-04-2023 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја